Un avion al operatorului aerian Carpatair, ce efectua o cursa intre Craiova si Roma, a aterizat de urgenta, vineri dupa-amiaza, pe aeroportul din Timisoara din cauza unei defectiuni tehnice, informeaza Agerpres. Aeronava decolase la ora 17,05 de pe aeroportul din Craiova si se indrepta spre aeroportul Fiumicino din capitala Italiei, cand pilotul a cerut sa aterizeze.

La bordul aeronavei se aflau circa 30 de pasageri, care urmeaza sa fie mutati intr-o alta aeronava pentru a-si putea continua calatoria.

Potrivit unor pasageri, pilotul i-a anuntat ca din cauza unei defectiuni sunt nevoiti sa aterizeze la Timisoara pentru a fi mutati intr-un alt avion.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat ca pilotul a anuntat probleme tehnice la bord, solicitand aterizarea de urgenta.

In urma cu doua zile, un avion Carpatair care efectua un zbor Timisoara-Iasi a fost retinut la sol dupa ce pilotul a sesizat o posibila defectiune la aparatura de bord.