Traficul feroviar pe Valea Oltului a fost blocat sambata, in jurul orei 19.30, din cauza unui accident produs in zona Caineni, judetul Valcea, unde un tir s-a rasturnat pe calea ferata. De asemenea, traficul rutier este blocat pe DN7, intre Talmaciu si Boita, in judetul Sibiu, din cauza unui alt accident rutier.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca "la aceasta ora (19:30), in judetul Valcea, traficul feroviar pe sectia de cale ferata 201 Ramnicu Valcea – Podu-Olt este intrerupt in zona Caineni, din cauza unui accident rutier. Pe DN7, conducatorul unui autoturism nu a adaptat viteza in curba, masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autotren. Autotrenul s-a rasturnat pe calea ferata. Soferul imprudent a fost ranit".

De asemenea, serviciul Infotrafic anunta ca "traficul rutier este intrerupt pe DN7, in judetul Sibiu, intre localitatile Talmaciu si Boita, la kilometrul 252+800, din cauza unui accident rutier. Un autotren a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un altul. Nu au fost victime. Cauza probabila a accidentului a fost neadaptarea vitezei in conditii de carosabil umed".