Un tanar din Deva, suparat ca fusese concediat de patronul sau, a vrut sa se razbune pe acesta si sa il impuste. Barbatul de 29 de ani, aflat in stare de ebrietate, a profitat de faptul ca fostul sau patron nu era acasa si a intrat in locuinta acestuia, de unde a furat o arma de vanatoare, informeaza Agerpres.

Dupa ce a incarcat arma, barbatul s-a dus la locuinta soacrei fostului sau patron, unde a inceput sa traga. El a amenintat si ca isi asteapta fostul angajator sa se intoarca acasa, pentru a-l impusca.

Speriati, vecinii femeii au sunat la 112, iar in scurt timp, peste 20 de politisti din cadrul structurilor operative si de interventie rapida au ajuns la locul incidentului. Politistii au inconjurat casa in care se afla barbatul inarmat, dupa care l-au imobilizat si l-au dus la sediul Politiei Deva.

Nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului. Pe numele tanarului de 29 de ani a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, uz de arma letala fara drept, furt, violare de domiciliu si distrugere.