Alexandru Umbrarescu, fiul omului de afaceri Dorin Umbrarescu, a fost ranit, miercuri seara, alaturi de alte patru persoane, dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autovehicul, iar apoi s-a rasturnat, accidentul producandu-se in apropierea municipiului Bacau, informeaza Mediafax care citeaza Pro Tv.

Potrivit sursei citate, in autoturismul condus de Alexandru Umbrarescu se mai aflau trei prieteni ai acestuia, iar accidentul s-a produs pe Drumul European 85, la iesirea din Bacau catre judetul Vrancea.

Autoturismul condus de fiul omului de afaceri bacauan s-a ciocnit frontal cu un alt autovehicul, dupa care s-a rasturnat. Un stalp de electricitate a fost rupt, iar resturi de masina s-au imprastiat pe o distanta de 200 de metri.

Atat Alexandru Umbrarescu, cat si cei trei tineri aflati in masina acestuia au fost raniti in urma accidentului. Un pasager din cealalta masina a fost de asemenea transportat la spital. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Bacau, Alexandru Umbrarescu este in stare buna si "nu pune probleme deosebite", fiind internat la sectia de neurochirurgie.

In schimb, unul dintre ceilalti tineri raniti este in stare critica, fiind supus unei interventii chirurgicale.

In urma accidentului, ale carui cauze nu au fost stabilite inca de politisti, circulatia pe E85, la iesirea din Bacau catre judetul Vrancea, a fost blocata timp de aproape doua ore.

Dorin Umbrarescu este un cunoscut om de afaceri din Bacau, cu o avere estimata la 25 milioane de dolari, figurand in top 300 al celor mai bogati oameni din Romania.