Un tanar in varsta de 28 de ani, din Sibiu, a ajuns la spital, sambata dupa-amiaza, dupa ce pulpa piciorului i-a fost sfartecata de un tigru de la Gradina Zoologica, transmite Mediafax, care citeaza o declaratie facuta de purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Adela Negoi. Starea tanarului este stabila.

Adela Negoi a afirmat ca tanarul a incercat sa atate animalul. In acel moment, tigrul l-a prins de picior.

La randul ei, purtatoarea de cuvant a Primariei Sibiu, Mirela Gligore, a spus ca tanarul ar fost ranit de tigru dupa ce si-ar fi bagat piciorul in cusca animalului.

"Tigrii la Gradina Zoologica sunt intr-o cusca, aceasta, la o distanta de un metru, fiind inconjurata de un gard. Pe acest gard exista numeroase mesaje de avertizare. Animalul nu avea cum sa ajunga la tanar, asta inseamna ca el si-a bagat piciorul in cusca animalului", a spus Gligore.

Diana Lazar, reprezentanta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, a declarat la Antena 3 ca barbatul a incercat sa fotografieze animalul si s-a apropiat prea mult de cusca acestuia.

Barbatul, care ar fi fost sub influenta alcoolului, a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, starea lui fiind in prezent stabila."Victima este constienta", a spus Lazar.

Chirurgii au declarat ca ii vor salva piciorului barbatului, care este originar din Copsa Mica.

Potrivit Agerpres, in urma cu cinci ani, in acelasi loc, un tanar a ramas fara o mana, fiind muscat tot de un tigru, in timp ce incerca sa ii faca o poza si isi bagase bratul printre zabrelele custii.