Andrei Gheorghe a fost implicat, marti seara, intr-un accident de circulatie, in zona Piata Presei Libere din Bucuresti, informeaza Antena 3. Potrivit postului de televiziune, Gheorghe a tamponat din spate o masina stationata la semafor. In masina respectiva se afla o femeie, care s-ar fi lovit destul de puternic la cap in urma impactului, precizeaza sursa citata.

Antena 3 sustine ca fostul realizator de emisiuni si actualul consilier de comunicare la ministrul de Finante a plecat de la locul accidentului fara a face dovada ca poseda asigurarea obligatorie si nici nu a chemat serviciile de urgenta.

UPDATE 1: Contactat de HotNews.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul sef Christian Ciocan, a declarat ca "pana la acest moment, nici Politia Capitalei, nici Politia Rutiera nu au fost sesizate in legatura cu vreun accident". "In lipsa unei sesizari, nu rezulta niciun accident, nu putem confirma", a spus Christian Ciocan. "Este posibil ca, pana maine, sa apara mai multe informatii, daca toata lumea spune ca a avut loc un accident", a adaugat acesta.

UPDATE 2: Andrei Gheorghe: A fost o tamponare usoara, fara victime

Andrei Gheorghe a intervenit telefonic in cadrul unei emisiuni la Antena 3 si a explicat ca fost vorba de un accident "usor", o tamponare minora, din cauza ghetii de pe carosabil.

"La ora 18.45, am fost implicat intr-un incident in trafic, pe tronsonul Charles de Gaulle - Casa Presei. Am tamponat masina din fata. Si eu si celalalt sofer ne-am dat jos, am facut schimb de carti de vizita, de telefoane si toate datele, am decis sa parasim locul faptei si am convenit sa solutionam problema daunelor ulterior, la Politie, in conformitate cu legislatia in vigoare. Accidentul nu s-a soldat cu victime si toti ocupantii celor doua masini au plecat in deplinatatea puterilor fizice", a povestit Gheorghe.

Chestionat in legatura cu femeia din cealalta masina, care s-ar fi lovit la cap in urma impactului, Gheorghe a explicat ca "doamna era pasager in dreapta", la volan aflandu-se un barbat. "Doamna din dreapta a acuzat o durere de cap, probabil s-a lovit din cauza lipsei tetierelor. I-am spus ca n-are ce sa faca, ca o sa-i treaca, e o durere cervicala", a continuat consilierul de la Finante.