Cel putin sapte persoane au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui carambol petrecut, duminica dupa-amiaza, pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, in care au fost implicate aproximativ 20 de masini, la scurt timp dupa ce in zona avusese loc un alt carambol, cu opt masini, relateaza Mediafax.

Traficul a fost reluat in jurul orei 17:00, dupa ce a fost inchis o perioada pe sensul de mers de la Pitesti spre Capitala, din cauza accidentului.

Cu putin timp inaintea acestui eveniment, opt autoturisme se tamponasera pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, intre kilometrii 89 si 90, din cauza zapezii de pe carosabil si a neadaptarii vitezei la conditiile de trafic.

Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere A1, soferii au circulat cu viteza mare in zona cuprinsa intre kilometrii 89 si 90, pe sensul Pitesti-Bucuresti, unde viscolul puternic a adus pe sosea zapada, iar in momentul in care au trecut de la portiunea de asfalt la cea acoperita cu omat si au franat s-au produs mai multe tamponari.

Din primele cercetari ale politistilor rutieri, patru masini au intrat succesiv in coliziune, iar apoi au avut loc alte doua tamponari, in care au fost implicate inca patru autovehicule.

In urma tamponarilor, nicio persoana nu a fost ranita.