12 pistoale si peste 200 de cartuse furate joi dimineata de la ISU Botosani au fost gasite in podul unei case, anunta televiziunile de stiri. In urma jafului, seful pazei din Unitatea de Pompieri Dorohoi din cadrul ISU Botosani a fost gasit mort in curtea unitatii. Principalul suspect in acest caz, un subofiter de la ISU Botosani, a fost gasit impuscat in cap joi la pranz, intr-o padure din apropierea orasului. Anchetatorii presupun ca este vorba despre o sinucidere. Subofiterul era suspectat ca l-ar fi ucis pe comandantul unitatii de pompieri din localitate si ar fi fugit cu armamentul si munitia furata.

Seful pazei din Unitatea de Pompieri Dorohoi din cadrul ISU Botosani a fost gasit mort in curtea unitatii, dupa jaf, a declarat joi dimineata Dorina Lupu, purtator de cuvant ISU Botosani, la Realitatea TV.

Radu Anton, sef ISU Botosani, a declarat ca nu au fost impuscaturi ci se banuieste ca a fost o altercatie intre cel decedat si subofiterul disparut. Cel din urma a sustras cheile de la locul unde era inchisa munitia.

Subofiterul care a fugit si a fost gasit mort la orele pranzului fusese incadrat in unitate la 1 septembrie 2007.

Politia Botosani a instituit filtre la toate intrarile in judet dupa jaful de joi dimineata.