Patronul clubului Gloria Buzau, Sergiu Bahaian - lider al unei grupari specializate in infractiuni economice, care ar fi ordonat uciderea a patru persoane - a primit, duminica, mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, intr-un dosar privind infractiuni econoomice, a decis Tribunalul Ialomita, potrivit Mediafax.

Tribunalul Ialomita a emis mandate de arestare preventiva, tot pentru 29 de zile, si pe numele a trei dintre complicii lui Bahaian, pentru infractiuni economice. Cei patru urmeaza sa fie dusi in arestul Politiei Judetene Ialomita.

Sâmbata seara, ei fusesera retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta emisa de procurorii DIICOT Ialomita, intr-un dosar privind infractiuni economice.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta si Biroul Teritorial Ialomita, au anuntat sambata ca au destructurat un grup infractional extrem de violent, specializat in fraude macro-economice. Grupul, care este suspectat de cel putin patru asasinate, era condus de fostul patron al societatii Sabina Product si patron al clubului Gloria Buzau, Sergiu Bahaian, cel care a declansat unul din cele mai mari scandaluri financiare din Romania in 1995.