Ovidiu Musetescu (54 de ani), fostul ministru al Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiunilor Statului (APAPS), a decedat duminica, la Spitalul Elias din Bucuresti, in urma unui cancer pulmonar cu multiple metastaze, anunta Mediafax, care citeaza surse medicale.

"Astazi, 18 octombrie, la ora 16.30, a decedat in Clinica ATI a Spitalului Universitar de Urgenta "Elias" domnul Ovidiu Musetescu ca urmare a complicatiilor evolutive induse de boala cronica de care suferea si care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat", se arata intr-un comunicat transmis duminica de Spitalul Elias.

Luna trecuta, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a primit cererea presedintelui Traian Basescu privind declansarea procedurilor legale pentru urmarirea penala a lui Musetescu. Ovidiu Musetescu, fost ministru social-democrat al APAPS si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), se afla in vizorul procurorilor anticoruptie, pentru privatizarea Alro Slatina si Alprom SA.