Actorul Nicu Constantin a incetat din viata, marti, in jurul orei 16.45, in urma unui stop cardio-respirator, anunta NewsIn. Artistul in varsta de 70 de ani era internat, din luna mai, in Spitalul Clinic Militar de Urgenta din Capitala.

"Actorul a suferit un prim stop cardio-respirator in jurul orei 14.00, s-a reusit resuscitarea, insa, dupa mai putin de doua ore, a suferit un alt puseu, iar manevrele de resuscitare s-au incheiat dupa aproape o ora, fara niciun rezultat, din pacate", a declarat doctorul Ioan Sarbu, comandantul unitatii sanitare.

Pe 11 mai, Nicu Constantin a fost internat in stare critica la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Militar din Capitala, din cauza unor probleme respiratorii. Dupa o saptamana, starea sa de sanatate s-a imbunatatit simtitor, artistul fiind decuplat de la aparatele cu ajutorul carora respirase. Doctorii au decis, insa, ca acesta sa ramana internat, pentru a fi sub supraveghere medicala.

Nicu Constantin s-a nascut in 31 iulie 1939, la Eforie Sud, in judetul Constanta. A fost vedeta a Teatrului Satiric "Constantin Tanase" din Bucuresti intre 1960 si 2000, unde a sustinut peste 9.000 de reprezentatii. Nicu Constantin a jucat, de-a lungul carierei, si in aproximativ 28 de filme, printre care "impuscaturi pe portativ" (1966), "Vin ciclistii" (1968), "Alo, aterizeaza strabunica" (1981) si "Ministerul comediei" (1999).

Nicu Constantin si Tamara Buciuceanu in Anecdote pierdute

Cu Alexandru Lulescu, in Borvizomanii