Cantaretul de manele Nicolae Guta a ramas fara permis de conducere pentru 90 de zile, dupa ce a fost surprins sambata, de catre politistii sibieni, conducand cu o viteza de peste 152 de kilometri la ora pe un tronson de drum national pe care limita legala este de 100 kilometri la ora, relateaza Mediafax.

Potrivit politistilor sibieni, cantaretul a fost inregistrat cu aparatul radar pe portiunea de drum situata intre localitatile Sacel si Saliste, Guta circuland dinspre Sibiu spre Sebes. Nicolae Guta a fost inregistrat cu aparatul radar la ora 16:27 si le-a spus agentilor de circulatie ca se intreapta spre Alba Iulia.

"Conducatorul autoturismului marca Hyunday a fost inregistrat pe tronsonul de Drum National 1 ruland cu viteza de 152 de kilometri la ora. Acesta a primit o amenda de 540 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile", a declarat, luni, comisarul Alin Pahontu, seful Serviciului Politiei Rutiere Sibiu.

Potrivit sursei citate, cantaretul a colaborat cu agentii de circulatie, nu a obiectat la procesul-verbal si a achitat pe loc jumatate din amenda contraventionala.