Tribunalul Timis a respins miercuri ca fiind nefondat recursul celor doi studenti la Medicina, acuzati ca au ucis un barbat intr-o camera de camin. In consecinta cei doi tineri vor ramane in arest, transmite Realitatea Tv.

Sergiu Florea si Carmen Bejan au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, pentru omor deosebit de grav si complicitate la omor. Ambii au facut recurs luni, ca sa fie cercetati in libertate.

Studentii au sustinut declaratii contradictorii, fiecare dintre ei incercand sa convinga instanta de faptul ca celalalt l-a ucis pe barbatul de 65 de ani, de etnie roma.

Totul a pornit de la un anunt publicat pe internet de barbatul ucis. Sergiu Raul Florea l-ar fi contactat pe barbat pentru a-i stabili o intalnire cu iubita sa, Carmen Bejan. Din primele cercetari reiese ca nu s-au inteles la suma de bani pe care victima urma sa i-o plateasca tinerei pentru prestatiile sexuale.

Tot miercuri rudele si prietenii victimei de 65 de ani il conduc pe Trifu Schrottu, pe ultimul drum. Aproximativ 500 de persoane sunt asteptate sa participe la inmormantarea care urmeaza sa aiba loc la Cimitirul Eroilor din Timisoara.

Rudele barbatului ucis si transat intr-o camera de camin din Timisoara au incercat, luni, sa vada locul in care s-a petrecut crima, declarand ca daca justitia din Romania nu ii va condamna la inchisoare pe viata pe cei doi studenti, sunt pregatite sa mearga pana la Tribunalul de la Haga. "Daca era vorba de un roman, cei doi ar fi luat inchisoare pe viata.

Asa, pentru ca un tigan a fost omorat, o sa le dea o pedeapsa mai usoara. Daca nu va face justitia din Romania dreptate, noi mergem pana la Haga, avem bani", a concluzionat cumnatul victimei, care a plecat apoi cu o masina de teren cu numere straine.