"A fost aprobata introducerea si convocarea unei a treia sedinte in aceasta sesiune extraordinara, la ora 18.30, care sa dezbata cererea procurorului general de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi", a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Anastase a mai spus ca si Comisia juridica a fost convocata pentru a face un raport in acest caz. Comisia juridica va face o analiza a dosarului si va intocmi raportul pana la 18:30, cand deputatii vor lua in discutie scrisoarea procurorului general privind declansarea procedurilor de incepere a urmaririi penale fata de Ridzi.

  • Comisia Udrea

In cadrul celei de-a treia sedinte extraordinare, plenul Camerei va vota si asupra solicitarii de infiintare a Comisiei Udrea. Membrii Biroului Permanent au votat in unanimitate decizia de a introduce pe ordinea de zi si solicitarea de infiintare a unei comisii de ancheta care sa verifice modul in care au fost cheltuiti banii publici la Ministerul Turismului.