Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost internat in spital duminica, dupa ce acesta s-a simtit rau, in timp ce facea sport, a anuntat Palatul Elysée intr-un comunicat, citat de AFP. Potrivit presedintiei franceze, Sarkozy (54 de ani) a primit initial ingrijiri de la medicul sau, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigatii suplimentare.

Seful statului francez, cunoscut drept un entuziast practicant de sport, a inceput sa se simta rau in timp ce-si facea exercitiile fizice obisnuite, la resedinta de weekend “La Lanterne”, din cadrul complexului Versailles.

Potrivit unei surse din interiorul palatului, Sarkozy a fost transportat cu un elicopter la spitalul militar Val de Grace din Paris.

UPDATE "Presedintele Nicolas Sarkozy se simte bine", a anuntat duminica seara, printr-un comunicat, palatul prezindental. Seful statului francez a suferit "un lesin minor, lipsit de gravitate" in timp ce facea jogging, au explicat surse din anturajul sau, citate de AFP.

Lliderul de la Elysee va ramane in spital pana luni pentru continuarea examenelor medicale, mai informeaza comunicatul prezidential, care precizeaza ca analizele facute pana in prezent sunt normale.