Alerta la o universitate din Florida. Portile institutiei au fost blocate, dupa ce un barbat inarmat a intrat in campus. Pe site-ul Universitatii South Florida a fost publicat un mesaj prin care studentii sunt sfatuiti sa ramana in camere, sa incuie usile si sa evite zonele din apropierea cladirii unde barbatul a fost vazut.

Purtatorul de cuvant al institutiei, Lara Wade, a declarat ca nu s-au auzit focuri de arma si nu se cunosc date privitoare la existenta vreunui ranit. Jon Catuccio, angajat al universitatii, a declarat pentru Houston Chronicle ca toti cei aflati in apropierea campusului au fost avertizati, cu putin inainte de ora pranzului, ca un barbat inarmat a fost vazut intrand intr-o cladire din centrul campusului. Trei elicoptere ale fortelor de ordine au fost trimise la fata locului, iar alarma se aude la fiecare 15 minute.

UPDATE: Departamentul de Politie al Universitatii impreuna cu Departamentul de Politie din Tampa au investigat zona iar studentii au fost rugati sa revina la activitatile lor normale.