Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la un restaurant din zona Piata Gorjului, zona Militari, din Bucuresti, iar focul s-a extins rapid, din cauza teraselor din lemn, mai multe magazine din zona fiind in pericol de a fi afectate de flacari, anunta Mediafax.

Multumim cititorului HotNews Evdin Ursan, autorul filmului postat pe HotReporter.

Incendiul, izbucnit in jurul orei 9.30, la restaurantul Casa Ador, situat la o distanta de aproximativ zece metri de Piata Gorjului, a fost stins de pompieri dupa mai mult de o jumatate de ora.

Focul s-a extins rapid, restaurantul avand terasa din lemn. De asemenea, un magazin alaturat a fost afectat de incendiu, pompierii aflati la fata locului luand masuri pentru evacuarea zonei, deoarece in cladirea respectiva erau mai multe butelii si exista pericol de explozie. De asemenea, in zona a fost oprita alimentarea cu gaz.

Pompierii au intervenit cu peste zece autospeciale cu apa si spuma. La fata locului au venit politisti si trei ambulante SMURD.

Circulatia a fost blocata pe strada Dezrobirii.

Trei pompieri au primit ingrijiri medicale

Trei pompieri au primit ingrijiri medicale de la echipajele SMURD, in urma interventiei de stingere a focului. Cel mai probabil unul este intoxicat cu fum, iar altul ar fi cazut de la inaltime.

In urma incendiului au fost afectate terasa, o pizzerie si un magazin alaturat.

De asemenea, s-a intervenit pentru stingerea focului din curtea unui magazin cu materiale de constructii, iar din cauza apei mai multi saci cu materiale au fost deteriorati.