Saptamanalul italian L'Espresso sustine ca a intrat in posesia unei inregistrari audio facuta de o prostituata care si-a petrecut noaptea cu premierul italian, Silvio Berlusconi. Potrivit publicatiei din peninsula, pe inregistrare poate fi auzit il Cavaliere care ii cere tinerei sa-l astepte in pat pana face un dus.

Autoarea inregistrarilor, Patrizia D'Addario, sustine ca a susrprins pe banda doua din intalnirile sale cu Berlusconi derulate in timpul petrecerilor date la vila acestuia. Un purtator de cuvant al partidului pe care il conduce primul ministru italian a declarat ca L'Espresso incerca sa relanseze un scandal care s-a stins deja, fara insa sa dezminta veridicitatea inregistrarilor.

Popularitatea primului ministru italian, Silvio Berlusconi, a scazut sub pragul de 50% in urma dezvaluirilor, aparute in presa, despre prezenta unor prostituate la petrecerile pe care le-a organizat. Un nou sondaj ISPO, dat publicitatii la sfarsitul lunii iunie il crediteaza pe premierul italian cu 49,1% opinii favorabile fata de 51% cat a avut in medie in cursul primelor cinci luni ale anului.