Michael Jackson avea inca puls si nu mai putea respira, cand doctorul sau, Conrad Murray, l-a gasit in pat, a declarat avocatul medicului pentru Associated Press. Edward Chernoff a mai spus ca Murray nu i-a prescris sau administrat niciodata lui Michael Demerol sau OxyContin. El a infirmat astfel ca medicul i-ar fi dat lui Jackson medicamente care i-ar fi provocat decesul.

Medicul a fost interogat de politisti, dar nu este considerat suspect, ci martor, a spus o purtatoare de cuvant a acestuia, citata de presa internationala.

Intre timp, potrivit publicatiei americane "Los Angeles Times", a fost efectuata o a doua autopsie a starului pop. Familia ceruse o examinare independenta, deoarece testele toxicologice realizate in particular ar putea avea rezultate mai rapide decat cele ale medicilor legisti locali.

Avocat: mama lui Michael Jackson va cere custodia copiilor

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, va cere custodia celor trei copii ai starului, a declarat avocatul familiei, Londell McMillan, pentru CNN.

Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani), si Prince Michael II (7 ani) "sunt pe maini foarte bune cu doamna Jackson", a spus M. McMillan.

"Este o bunica formidabila. Nu imi imaginez o persoana mai potrivita pentru acesti copii decat o bunica precum Katherine Jackson. (...) Va cere custodia lor. Ii iubeste din tot sufletul", a subliniat el.

Copiii sunt acum cu bunica lor la domeniul familiei din Encino, Los Angeles.

Michael Jackson a avut doi copii, un baiat si o fetita, cu cea de-a doua sotie a sa, infirmiera Deborah Rowe. Separata de Jackson din 1999, ea ar fi abandonat custodia copiilor in favoarea lui Michael. O sursa apropiata familiei a declarat pentru Reuters ca cei doi au avut contacte minime cu mama lor de-a lungul anilor.

Al treilea copil este al unei mame-surogat a carei identitate nu a fost niciodata dezvaluita.

Cantaretul american Michael Jackson a murit in noaptea de joi spre vineri, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac.

Ceremonia funerara a artistului nu a fost inca stabilita, dar surse din familie spun ca aceasta ar putea avea loc miercuri, in faimosul parc Neverland.

Familia, prietenii si fanii aduc un ultim omagiu regelui muzicii pop