Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova, este cercetat de politistii doljeni, dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, a fost implicat intr-un scandal cu mai multi tineri care nu l-au lasat sa-si parcheze masina, adresandu-i "lozinci jignitoare", relateaza Mediafax.

"Am gasit peste 40 de insi tolaniti in fata casei mele, cu pahare in mana", a declarat Mititelu, la Realitatea TV.

El acuza faptul ca, de doi ani, clientii unui bar de vizavi "terorizeaza" strada, iar politia nu a facut nimic, desi autoritatile au fost sesizate de mai multe ori.

"In fata propriei mele case am fost atacat de niste vagabonzi", a spus el, afirmand ca unul dintre tineri l-a injurat si a aruncat cu un pahar in el.

Politistii de la Sectia 1 Craiova au fost solicitati sa intervina in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 3,00. Barmanul localului, Victor G. (23 ani), din Slatina, judetul Olt, le-a relatat politistilor ca in fata barului a avut loc un scandal intre Adrian Mititelu si mai multi tineri, clienti ai localului.

Unul dintre tineri a depus o plangere la politie, dupa ce "a suferit vatamari corporale minore".

"Au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale, cercetarile fiind continuate sub aspectul comiterii infractiunii de lovire si alte violente, urmand ca politistii sa stabileasca situatia de fapt si participatia penala a fiecareia dintre persoanele implicate", a mai precizat IPJ Dolj.