O furtuna deosebit de puternica a lovit Capitala marti seara, in jurul orei 20.30. Rafalele puternice de vant, insotite de tunete si fulgere, au afectat liniile de comunicatii. Mai multi copaci au cazut pe Soseaua Kiseleff iar retelele de cablu au "picat" in mai multe zone. Circulatia a fost ingreunata pe Soseaua Stefan cel Mare si pe b-dul Pache Protopopescu. Presedintele Basescu a fost blocat timp de 15 minute pe Aeroportul Otopeni la intoarcerea din Israel, din cauza furtunii.

Update1: Pe bulevardul Pache Protopopescu traficul este blocat, in urma caderii unui copac

Update2: Circulatia este ingreunata si pe Soseaua Stefan cel Mare la intersectia cu str. Paris, unde mai multi copaci au fost smulsi din pamant "cu tot cu asfalt".

Update3: Troleibuzele sunt blocate pe Bulevardul Elisabeta

Update4: Presedintele Traian Basescu a fost blocat timp de 15 minute pe Aeroportul Otopeni la intoarcerea din Israel din cauza furtunii.

Inainte de furtuna (poza trimisa de Ion)
Inainte de furtuna
(poza trimisa de Ion)
Foto: HotNews.ro

Update5: In dreptul manastirii Casin au cazut mai multe panouri publicitare

Update6: Directorii de la ADP au fost convocati de urgenta la Primaria Capitalei

Update7: O conducta de gaz s-a spart in sectorul doi

Update8: Calea Dorobantilor a fost inchis circulatiei

Trei avioane nu pot ateriza la Bucuresti

O cursa Tarom, care pornise de la Sofia si trebuia sa aterizeze la Bucuresti la ora 20:00, a fost redirectionata catre Aeroportul din Constanta.

Alte trei avioane nu au reusit sa aterizeze din cauza vantului puternic.

Invitam cititorii sa trimita poze din timpul furtunii aici.

Fulgere si furtuna (fotografie trimisa de Ciprian)
Fulgere si furtuna
(fotografie trimisa de Ciprian)
Foto: HotReporter
Meteorologii au emis marti atentionare cod galben de ploi si vijelii in mai multe zone ale tarii. S-au anuntat ploi insemnate in Banat, Oltenia, Transilvania, Moldova, si Muntenia.

Codul galben de inundatii a fost emis pe raurile Crasna, Barcau, Crisuri, Bega, Timis, Caras si Nera, unde din cauza precipitatiilor, de marti, ora 17.00, pana miercuri, ora 16.00 se vor produce cresteri de debite cu depasiri ale cotelor de atentie.