Trei muncitori care lucrau pe santierul de la Pasajul Baneasa au fost prinsi, vineri, sub un mal de pamant, anunta televiziunile de stiri. Mai multe echipaje de salvare au intervenit la locul incidentului.

UPDATE: Unul din muncitorii prinsi sub pamant a murit, la fata locului deplasandu-se o masina a Institutului National de Medicina Legala, informeaza NewsIn. Acesta a fost dezgropat pana la glezne, insa nu a mai fost salvat. Ceilalti doi sunt, in continuare, sub mal.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti a fost sesizat in jurul orei 18.30 despre faptul ca in zona Pasajului Baneasa sunt trei muncitori care au fost prinsi complet sub un mal de pamant. La fata locului au fost trimise patru echipaje de pompieri salvatori si patru echipaje SMURD care ncearca sa-i scoata la suprafata pe muncitori, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru Realitatea Tv ca patru muncitori au fost surprinsi vineri seara de prabusirea malului de pamant si numai o persoana a putut fi scoasa la suprafata, aceasta fiind transportata la Spitalul Elias din Capitala. Ceilalti trei muncitori au ramas prinsi sub maldarul de pamant, existand pericolul ca acestia sa se sufoce.

Managerul Serviciului de Ambulanta al Capitalei, Alis Grasu, a declarat pentru Mediafax ca sunt sanse minime ca cei trei muncitori care au fost prinsi sub malul de pamant sa mai fie gasiti in viata.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, Bujor Constantin, a declarat, vineri, ca muncitorii prinsi sub malul de pamant la Pasajul Baneasa efectuau lucrari de canalizare, iar societatea care facea lucrari se numeste Marconstruct, este din Ilfov si are sediul comercial in Bragadiru. Inspectorii de la ITM Bucuresti au ajuns la Pasajul Baneasa pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul, a precizat Bujor Constantin, citat de Mediafax.