Un avion Boeing 737 care efectua un zbor catre orasul rusesc Soci, avand 69 de pasageri la bord si sase membri ai echipajului, a aterizat de urgenta sambata, pe aeroportul international Vnukovo din Moscova, dupa ce a intampinat probleme la un motor, imediat dupa decolare, transmite AFP.

Agentia rusa Interfax a anuntat sambata, citand surse din cadrul serviciilor de securitate, ca avionul Boeing 737, apartinand companiei Sky Express si care efectua zborul 229 de la Moscova la Soci, se pregateste sa aterizeze de urgenta pe aeroportul international Vnukovo din Moscova, fiind nevoit sa se intoarca, dupa ce a intampinat defectiuni la motorul stang, imediat dupa decolare.

La bordul aeronavei se aflau 69 de pasageri si sase membri ai echipajului. Aterizarea de urgenta a avut loc fara incidente si nimeni nu a fost ranit, potrivit unui reprezentant al autoritatilor aeroportuare.

Aeronava era asteptata sa efectueze aterizarea de urgenta la ora 1:55 PM (12:55, ora Romaniei) dupa ce s-a invartit in jurul aeroportului pentru a consuma conbustibilul, relateaza Interfax. Zeci de echipaje de pompieri si salvare s-au deplasat la fata locului.

Sky Express este o companie ruseasca de zbor care efectueaza curse interne low-cost.