Un tanar din Lupeni a fost impuscat in picior, in noaptea de sambata spre duminica, in statiunea montana Straja, din Valea Jiului, dupa ce a agresat un jandarm si un salvamontist care incercau sa aplaneze un amplu conflict, ranitul fiind transportat la spitalul din Lupeni.

Potrivit jandarmilor montani, un grup format din 15 tineri a provocat, in noaptea de sambata spre duminica, un scandal intr-un local din Straja, bataia continuand si in afara localului, transmite Mediafax.

"Initial, jandarmii au reusit separarea persoanelor agresive si aplanarea scandalului, dar, dupa un schimb de replici cu un salvamontist care a trecut cu ATV-ul pe drumul din apropiere, persoanele participante la scandal s-au napustit asupra acestuia, l-au doborat de pe ATV si au inceput sa il loveasca cu pumnii si picioarele", a declarat, duminica, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Huendoara, locotenent Raducu Nicolae.

Potrivit sursei citate, jandarmii montani i-au somat verbal pe agresori sa inceteze si au intervenit pentru a-l scoate pe salvamontist din mainile acestora.

Toate persoanele implicate in scandalul de duminica noaptea din Straja au fost identificate si se fac cercetari pentru a se stabili gradul de vinovatie a fiecaruia.