Decanul si prodecanul Facultatii de Medicina Dentara de la Universitatea Titu Maiorescu au fost suspendati din conducere. Motivul: o ancheta administrativa desfasurata de rectoratul Universitatii dupa ce autoritatile din Italia au descoperit ca in Peninsula lucrau ca medici stomatologi oameni care au obtinut ilegal diplome in Romania, relateazaRealitatea TV.

Prorectorul institutiei de invatamant sustine ca cei doi profesori nu sunt invinuiti de nimic, ei fiind suspendati doar pana la finalizarea anchetei.

''Este o masura obisnuita cand are loc o ancheta interna, pentru desfasurarea corecta a acesteia'', a declarat Dumitru Gheorghiu, prorector al Universitatii Titu Maiorescu.

Potrivit prorectorului de la Titu Maiorescu, ancheta in cazul diplomelor descoperite in Italia se va finaliza luni.

Un profesor de la Facultatea de Medicina Dentara a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti a declarat pentru Realitatea TV ca dascalilor li se cerea sa promoveze studentii straini la examen, desi acestia nu stiau nimic si nici nu treceau pe la cursuri. Profesorul, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, acuza conducerea facultatii ca a dat diplome de stomatologi la zeci de studenti italieni care nu calcau pe la facultate.