Premierul Calin Popescu Tariceanu a adresat presedintelui PSD, Mircea Geoana, si prim-vicepresedintelui PD-L, Theodor Stolojan, invitatia de a participa, vineri, 21 noiembrie, la o dezbatere televizata despre programele pe care partidele le propun romanilor, avand in vedere si programul de crestere economica si locuri de munca, adoptat de Guvern, anunta Realitatea TV.

"Ma astept, sa veniti in fata romanilor cu propriile dumneavoastra solutii”, se arata in scrisoarea transmisa celor doi lideri politici de seful Executivului.

Premierul Tariceanu considera ca romanii asteapta solutii concrete care sa asigure cresterea economica, sa le garanteze locurile de munca, precum si cresterea pensiilor si a salariilor. De aceea, Guvernul a propus un Plan de masuri pentru crestere economica si locuri de munca, care contine solutii concrete si termene precise.

"Este un plan bazat pe principii responsabile, de dreapta, prin care vom stimula cresterea economica, vom incuraja investitiile si vom scadea taxele, astfel incat fiecare roman sa aiba mai multi bani in buzunar", afirma premierul Tariceanu.

Tariceanu a declarat ca intalnirea sa aiba loc la ora 12, la sediul Academiei de Studii Economice.