Bursa de pe Wall Street a inchis in urcare marti, dupa o noua sedinta cu o volatilitate ridicata, evitand astfel continuarea pierderilor din ultimele doua zile.

Dow Jones Industrial a castigat 150.93 puncte, sau 1.82%, terminand ziua la 8424.59 puncte. Indicele S&P 500 s-a apreciat cu 8.31 puncte, pana la 859.06 de puncte, in timp ce Nasdaq Composite a castigat doar 1.22 puncte, adica 0.08%, pentru a termina sedinta la 1483.27 de puncte.

Sedinta de marti s-a caracterizat printr-o volatilitate crescuta, semn al incertitudini care domneste pe piata. Indicele Dow a urcat la un moment dat peste 200 de puncte, in contextul rezultatelor optimiste postate de Hewlett-Packard, pentru a se deprecia apoi masiv. DJ a revenit pe verde in ultimele minute de tranzactionare.

Aprecierea din ultimele minute a reprezentat un semn de usurare pentru investitori, dupa ce, in ultimele doua sedinte, indicele Dow Jones a pierdut 561 de puncte.

Hewlett-Packard a fost compania castigatoare marti, in timp ce ExxonMobil si Chevron au fost si ele pe verde. Actiunile General Motors si Citigroup au inregistrat scaderi. Actiunile Amazon.com si Sears au fost printre cele care s-au depreciat pe Nasdaq 100.