Criza economica afecteaza si primele de sarbatori. Cei mai multi dintre angajati isi vor pune pofta-n cui anul acesta, pentru ca buzunarele patronilor s-au cam golit. Firmele de recrutare spun ca, anul acesta, cadoul Mosului poate fi chiar pastrarea locului de munca.

Sacul Mosului s-a golit de tot pentru angajatii care lucreaza in imobiliare si prestari servicii. Daca anul trecut salariatii se rasfatau cu prime generoase care ajungeau pana la cinci salarii, acum sarbatorile for veni fara bonusuri, anunta Realitatea TV.

Asiguratorii vor trai si ei cu amintirea celui de-al treisprezecelea salariu. Vremurile bune au apus, iar cifra 13 va fi anul acesta cu ghinion.

Mos Craciun nu i-a uitat insa de tot pe muncitorii din constructii. Ce-i drept primele nu vor fi multumitoare, dar nu vor fi mai mici de 0,7 la suta din venitul mediu.

Mitul ca in publicitate, primele de Sarbatori sunt astronomice este spulberat anul acesta. Unii angajati se vor multumi doar cu tichetele cadou.

Cel mai bine la acest capitol stau bancherii. Daca n-au bani pentru credite, inca mai au pentru ei. Primele, in cel mai rau caz vor fi de 50% din salariu.