Conducerea Politiei Comunitare din sectorul 4 a fost demisa sambata, dupa ce primarul Cristian Popescu Piedone a descoperit ca peste 30 de autoturisme ale institutiei erau nefolosite de luni intregi.

"Este inadmisibil ca parcul auto, format din aproape 50 de masini sa stea in garaj, iar pe strazi, acum in zilele acestea libere, sa nu fie in teren decat trei masini. Sunt masini dotate corespunzator, masini de interventie care nu sunt folosite, dar pentru care se aloca bani multi de la bugetul local. Nu inteleg ce s-a facut cu banii dati pentru intretinerea acestor autovehicule si buna functionarea a Politiei, pana acum", a declarat Piedone, citat de Antena 3.

Primarul a cerut o ancheta pentru a stabili in continuare daca pentru masini erau folosite foi de parcurs fictive, si cheltuiti astfel in mod fraudulos bani publici. Primarul Popescu Piedone l-a destituit din functie, joi, si pe directorul Politiei Comunitare Sector 4, Danut Alexandru, pentru proasta gestionare a bugetului institutiei si management defectuos.