Bursa de pe Wall Street a inchis marti in scadere, la doar o zi dupa ce castigase peste 900 de puncte.

Indicele Dow Jones a pierdut 76,62 de puncte, sau 0.82%, ajungand la valoarea de 9.310 de puncte. Indicele S&P 500 s-a depreciat cu 5.34 puncte, pana la valoarea de 998 de puncte, in timp ce Nasdaq Composite a inchis ziua in scadere cu 65.26 de puncte, pana la 1779 depuncte.

Bursa de pe Wall Street deschisese sedinta de marti in crestere puternica, la doar o zi dupa ce indicele Wall Street s-a apreciat cu peste 900 de puncte, intarind sperantele investitorilor ca tumultul financiar care a cuprins pietele internationale se apropie de sfarsit. Dow Jones a realizat luni cel mai important castig atins dupa o singura zi de tranzactionare, dupa cea mai neagra saptamana din istoria sa de 112 ani.

Marti, indicele Dow Jones a castigat 4,05%, in timp ce Nasdaq s-a apreciat cu 2,24% in primele ore de tranzactionare, investitorii fiind incurajati de masurile de salvare anuntate de guvernul federal american si de bancile centrale din alte state. Temerile privind o eventuala recesiune au dus, insa, la deprecierea pietei pana la finalul sedintei.