Britney Spers a declarat, luni, intr-un interviu difuzat de postul de radio newyorkez Z100, ca va sustine cu siguranta un nou turneu anul viitor, primul dupa cel din 2004, pentru a-si promova noul album, "Circus", anunta Mediafax.

Potrivit declaratiilor artistei, turneul va fi probabil unul mondial, si va fi destinat promovarii celui mai recent album al sau, "Circus", care va fi lansat pe 2 decembrie, cand Spears implineste 27 de ani. Cel mai recent single al sau, "Womanizer", prima piesa de pe noul album, a fost lansat in februarie.

Anul trecut, Britney Spears a cantat in mai multe cluburi din sudul Californiei, dar nu a mers in turneu pentru lansarea albumului "Blackout", care s-a clasat destul de bine in topuri pentru o scurta perioada. Ultimul ei concert live a avut loc in urma cu un an, la MTV Video Music Awards, insa prestatia cantaretei a fost apreciata ca fiind ridicola.

Dupa mai mult de un an in care a tinut prima pagina a ziarelor pentru ca s-a ras pe cap, a luat paparazzi la bataie cu o umbrela si a fost internata de doua ori in clinici psihiatrice, Britney Spears se pregateste pentru o revitalizare a carierei sale, care a inceput odata cu preluarea de catre tatal ei a controlului asupra afacerilor artistei, in februarie.

Recent, Britney Spears a obtinut trei trofee la MTV Video Music Awards.

Inainte sa piarda controlul asupra vietii sale personale, Britney Spears era una dintre artistele de senzatie ale muzicii pop si unul dintre artistii cu cele mai mari profituri, cu vanzari de peste 62 de milioane de albume in ultimii 10 ani.