Mai mult de 90% dintre femei "triseaza" pentru a arata mai atragatoare, apeland la sutiene push-up sau la pantaloni care fac silueta sa para mai subtire, conform unui sondaj publicat de telegraph.co.uk, citat de Mediafax.

Mai mult de patru din zece femei au recunoscut ca au purtat pantaloni cu cateva marimi mai mari pentru a-si ascunde formele mai proeminente si a da senzatia unui abdomen plat.

Nu doar femeile obisnuite apeleaza la trucuri pentru a parea mai sexy, ci si celebritatile: Jennifer Lopez a purtat, in timpul unui concert, asa-numitii "pantaloni magici", care fac silueta sa para mai subtire.

La sondaj, care a fost realizat de Lakeside Shopping Centre, au participat 1.300 de femei, mai mult de o treime dintre acestea recunoscand ca prefera lumina difuza pentru a induce o atmosfera romantica, in timp ce altele au admis ca apeleaza la metode mai putin obisnuite, cum ar fi vaselina aplicata pe gene sau crema impotriva hemoroizilor pentru a estompa cearcanele.

"A arata si a te simti sexy este o prioritate pentru femeile britanice dar este surprinzator ca atat de multe femei triseaza pentru a avea o aparitie mai sexy", a spus Angela Poplett, asistent personal de cumparaturi.

Sondajul a aratat care sunt si obiectele vestimentare in care femeile se simt sexy - in timp ce femeile au ales clasica rochie neagra si blugii stamti, barbatii au apreciat ca cele mai sexy tinute la femei fustele scurte si bluzele minuscule.