Circulatia pe mai multe strazi din zona centrala a Capitalei va fi restrictionata incepand de vineri seara si pana luni dimineata, pentru desfasurarea Festivalului Zilele Bucurestiului, anunta Mediafax.

Astfel, potrivit municipalitatii, incepand de vineri, ora 21:00 si pana luni, ora 5:00 traficul va fi restrictionat pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei, Bulevardul Dimitrie Cantemir si Bulevardul Constantin Bratianu.

In noaptea de sambata spre duminica, intre orele 00:00 si 01:00, traficul va fi restrictionat pe Bulevardul Libertatii, intre Splaiul Independentei si Calea 13 Septembrie, pentru organizarea focurilor de artificii.

Totodata, sambata, intre orele 8:00 - 8:15 si 21:30 - 21:45, precum si duminica, intre 9:00-9:15 si 15:00-15:15, traficul va fi oprit temporar pe traseul care pleaca de la intersectia strazii Halelor cu Bulevardul I.C. Bratianu, precum si pana la intersectia cu strada Selari, pentru parada trasurilor.

Pe artera care pleaca de la Piata Universitatii pe strada Toma Caragiu, strada Ion Ghica si strada Doamnei traficul va fi inchis incepand de vineri, ora 8:00, pana luni dimineata, la ora 4:00.

Circulatia rutiera va fi oprita de vineri ora 6:00 pana sambata ora 18:00 de la intersectia strazii Edgar Quinet cu strada Academiei pana la intersectia cu strada Biserica Enei.

De asemenea, pentru organizarea evenimentului Skatenight, soseaua Kisellef, de la Arcul de Triumf pana la intersectia cu strada Arhitect Ion Mincu, va fi inchisa sambata, intre orele 10:00 si 3:00.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti va suplimenta numarul autobuzelor pe toata durata desfasurarii evenimentului Zilelor Bucurestiului. Astfel, 24 de autobuze vor fi destinate transportului persoanelor care participa la evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului.

Potrivit municipalitatii, si metroul va avea program de functionare pe parcursul noptii de sambata spre duminica, pana la ora 4:00, la intervale orare regulate.