Cea de-a treia editie a "Romanian Salsa Festival" se va desfasura anul acesta, in perioada 4 - 10 august, la Mamaia si Vama Veche, anunta Mediafax.

Festivalul, realizat sub indrumarea lui Albert Torres, cel mai mare promotor de salsa din lume, va contine lectii de dans de la instructori de salsa celebri, petreceri pe plajele din Vama Veche si Mamaia, show-uri incendiare si muzica live.

Potrivit organizatorilor, Asociatia Afrolatino Productions - reprezentant exclusiv World Salsa Championship pentru Romania, cele mai bune perechi de dansatori de salsa din tara vor concura in acest festival, castigatorii urmand sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial de Salsa, organizat in Statele Unite chiar de catre Albert Torres.

Castigatorii vor fi anuntati vineri, 8 august, intr-o festivitatea ce va fi organizata in piateta din fata cazinoului din Mamaia. Pe scena vor mai urca, pe langa dansatorii inscrisi in concurs, unii dintre cei mai mari performeri din America, Spania si Bulgaria. Va fi astfel oferit un spectacol de gala, cu participarea extraordinara a lui Albert Torres si Edwin Rivera, si vor mai dansa Los Pambos - cel mai renumit grup de dansatori de salsa din estul Europei, Pablo si Diana - campioni ai Spaniei la salsa cabaret, Papa Rumba - dansator si coregraf originar din Cuba, promotor al muzicii, culturii si dansului traditional cubanez.

Fiecare seara a festivalului se va incheia cu cate o petrecere care va tine pana dimineata, muzica fiind asigurata de un DJ foarte apreciat in lumea salsa - DJ Udia din Dubai.