Circulatia feroviara pe relatia Viseul de Jos – Sighetu Marmatiei a fost inchisa, dupa ce linia de cale ferata dintre statiile Viseul de Jos – Bocicoi (Regionala CF Cluj) a fost afectata de inundatii, potrivit unui comunicat al CFR Calatori remis duminica agentiei NewsIn.

"Din cauza ploilor abundente cazute in nordul Maramuresului in data de 26 iulie 2008, circulatia feroviara este inchisa pe relatia Viseul de Jos – Sighetu Marmatiei. Linia de cale ferata dintre statiile Viseul de Jos – Bocicoi a fost afectata de ploile din ultimele zile, iar trenurile de calatori circula doar pana la statia Viseul de Jos", se arata in comunicatul CFR Calatori.

Totodata, CFR Calatori recomanda publicului calator care circula spre zonele afectate de inundatii sa solicite inainte de efectuarea calatoriei, informatii despre circulatia trenurilor si intarzierile acumulate in parcurs la statiile CFR din Bucuresti si din tara, sau la telefon 9521.

Compania a precizat ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari pe timpul vremii nefavorabile au ca principal scop desfasurarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta.