Un incendiu a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, intr-o garsoniera situata la etajul unu al unui imobil de pe Bulevardul Preciziei, in sectorul 6 al Capitalei, pompierii reusind sa stinga focul dupa aproximativ o ora, anunta Mediafax.

Incendiul s-a produs in jurul orei 3.00, la o garsoniera de la etajul unu al unui bloc de pe Bulevardul Preciziei nr. 14, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Catalin Eftene.

Potrivit acestuia, cauza probabila a incendiului este un scurt circuit la un cablu electric defect. In incendiu au ars obiecte de mobilier si mai multe bunuri din garsoniera.

La fata locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri si o ambulanta SMURD de la ISU "Dealu Spirii". Incendiul a fost stins dupa aproximativ o ora, a precizat Eftene.

In timpul interventiei, pompierii au scos un copil de doi ani din fum, i-au acordat primul ajutor si l-au transportat la spital. Totodata, alte doua persoane afectate de fumul de la incendiu au primit ingrijiri medicale.