Peste 3.000 de studenti incearca sa prinda unul dintre locurile de practica de vara platite oferite de firmele participante la prima editie a Targului "Internship Fair 2008", care s-a deschis astazi la Romexpo, anunta Radio Romania Actualitati.

Targul, organizat prin Programul "Start Internship Romania", a fost lansat in luna aprilie, este un program-pilot si se desfasoara sub egida unui parteneriat educational public-privat.

Programul se adreseaza studentilor din Bucuresti care doresc sa acumuleze experienta relevanta in domeniul lor de studiu. La acest targ, studentii isi pot depune CV-uri, scrisori de intentie si pot discuta cu reprezentantii companiilor prezente la targ. inscrierea companiilor si a studentilor, inceputa in luna aprilie, poate continua si astazi in cadrul targului.

Internship-ul este o practica de educatie nonformala oferita studentilor in perioada vacantei de vara. In cadrul acesteia studentii vor beneficia de salariu, tutore, participare la traininguri, iar la final primesc un raport de evaluare si o scrisoare de recomandare din partea companiei.