Zeci de politisti si jandarmi au reluat, in aceasta dimineata, cautarea baietelului de trei ani disparut, sambata, in apropierea comunei Cerchezu, din judetul Constanta, la operatiuni luand parte si angajati ai unor firme de paza, care participa cu masini de teren, potrivit Mediafax.

in ajutorul oamenilor legii au sarit si reprezentantii mai multor firme de protectie si paza, dar si locuitori din satele din zona.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Constanta, subcomisarul Eugen Tomescu, a precizat ca, in cursul noptii de duminica spre luni, in zona a ajuns o echipa de cautare-salvare de la o firma din Bucuresti, care a iesit pe teren chiar pe timpul noptii, cu aparate de termoviziune si cu caini specializati, dar nu a reusit sa gaseasca vreo urma a baietelului.

Alis Sezer a disparut sambata, de pe un camp de la marginea localitatii, in timp ce parintii sai lucrau pamantul. El a fost cautat toata ziua de duminica, de zeci de de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, cu caini special antrenati, dar fara rezultat. Duminica la pranz a fost trimis in misiune speciala si un elicopter al Ministerului Internelor si Reformei Administrative, care a survolat toata zona, fara sa se reuseasca sa dea de urma copilului.

Anchetatorii spun ca exista posibilitatea ca micutul sa se fi pierdut printre culturile existente pe terenurile agricole din zona si, fiind mic de inaltime, sa treaca nevazut printr-un lan de rapita. De asemenea, ei cred ca acesta ar fi putut fi atacat de un animal salbatic, dupa ce localnicii au observat in ultima perioada aparitia in zona a mai multor sacali, care probabil au venit din Bulgaria, tara aflata la cativa kilometri de comuna Cerchezu.

Copilul are o inaltime de 60 - 70 de centimetri, constitutie astenica, ten masliniu, fata ovala, par negru, tuns scurt, ochi caprui, fara semne particulare.