Ioana Maria Vlas este invitata emisiunii lui Razvan Dumitrescu, in aceasta seara la Realitatea TV, post de televiziune detinut de Sorin Ovidiu Vantu.

Potrivit unui comunicat al postului de televiziune, Vlas va fi prezenta in cadrul emisiunii “Realitatea Zilei”, intre orele 20:00 si 21:00.

In timpul emisiunii, telespectatorii ii vor putea adresa intrebari invitatei la adresa de e-mail realitateazilei@realitatea.net. Cele mai interesante intrebari vor fi aduse in discutie de Razvan Dumitrescu.

Fost presedinte al SOV Invest, Ioana Maria Vlas a fost eliberata din arest saptamana trecuta, dupa ce magistratii Curtii de Apel au revocat mandatul de arestare emis pe numele sau.

Vlas este acuzata de inselaciune in dosarul FNA si a fost condamnata la 7 ani de inchisoare. Ea a afirmat dupa eliberare ca nu este vinovata de prabusirea FNI fiind o naiva si a incercat sa dea toata vina pe Sorin Ovidiu Vantu despre care spune ca a tranzactionat cu un om de afaceri un contract de 550 000 de dolari, dar a prejudiciat FNI, pentru ca nu a dat banii inapoi fondului.