Ministerul Muncii organizeaza, in perioada 12-13 aprilie, la Castellon de la Plana, o bursa a locurilor de munca pentru romanii din Spania care vor sa se intoarca in tara, relateaza NewsIn.

Muncitorii romani se vor putea intalni cu experti de la MMFES, Agentia Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Casa Nationala de Pensii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Ministerul pentru Intreprinderi Mici, Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, care le vor da informatii despre locurile de munca vacante din Romania si despre tendintele de evolutie a pietei muncii.

Romanii din Spania vor primi informatii si despre cum isi pot deschide o afacere in Romania si care sunt oportunitatile de finantare si de formare profesionala de care pot beneficia prin programele de finantare europene.

Ministerul Muncii si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca au organizat, pe 23 februarie, la Roma, prima bursa a locurilor de munca pentru romanii din Italia care vor sa se intoarca in Romania.