Politia Prahova a inceput urmarirea penala impotriva lui Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, si a celuilalt sofer implicat, in 22 februarie, in accidentul produs pe DN1, soldat cu moartea a doua persoane, anunta Mediafax.

Cei doi tineri sunt cercetati pentru ucidere din culpa.

Politistii au declansat urmarirea penala a celor doi dupa ce, in prealabil, Poliţia Rutiera a efectuat cercetari in acest caz. Printre alte documente, dosarul contine si fisele care dovedesc faptul ca niciunul dintre soferi nu consumase alcool inaintea producerii accidentului.

Politistii nu au putut preciza, dupa producerea accidentului, ce viteza avea masina lui Alin Cocos, un Audi A7, in momentul in care a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia care vira la stanga pe DN1, in zona Movila Vulpii. In urma impactului, sotia soferului Daciei, insarcinata in luna a cincea, si fiica acestuia, in varsta de doi ani, au murit pe loc. De asemenea, soferul Daciei a fost grav ranit, in timp ce Alin Cocos a suferit contuzii minore.

Viteza autoturismului Audi ar putea fi stabilita in urma unei expertize tehnice. In zona in care s-a produs accidentul nu sunt instalate aparate radar si nici camere de monitorizare a traficului rutier.