Ameninţarea cu bombă de sâmbătă, de la gara din Târgovişte, s-a dovedit a fi falsă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, citat de agențiile Agerpres și News.ro.

Brigada antitero SRIFoto: Agerpres

„Sesizarea nu se confirmă, iar, în urma verificărilor, apelantul a fost identificat, urmând sa fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Specialişti din cadru SRI şi poliţişti din Dâmboviţa au intervenit sâmbătă seară la gara din municipiul Târgovişte, după ce un apel la centrala Poliţiei Dâmboviţa anunţa că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta gării.

„La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în gara din municipiul Târgovişte este o bombă”, a transmis inițial IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii şi poliţişti, care au izolat zona şi au facut verificări.

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că apelul a fost primit în jurul orei 18:30, prin centrala telefonică a Poliţiei judeţene.