Patru persoane au fost rănite, miercuri seara, într-un magazin alimentar din comuna prahoveană Tomşani, după explozia unei butelii, relatează News.ro.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Este vorba despre patru bărbaţi cu vârste între 25 şi 73 de ani, care se aflau în incinta magazinului în momentul în care o butelie a explodat, deflagraţia nefiind urmată de incendiu, conform datelor furnizate de ISU Prahova.

Trei dintre victime au suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe faţă, iar doi dintre bărbaţi au arsuri şi pe mâini.

Ministerul Sănătăţii, despre răniţi: Pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi; au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă sub 15%

Ministerul Sănătăţii anunță că cele patru persoane rănite în explozia de la un magazin din judeţul Prahova sunt internate în spital, conştiente şi cooperante. Pacienţii au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă sub 15%.

„Din informaţiile transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii, în urma exploziei s-au înregistrat 4 victime cu vârste cuprinse între 25 şi 73 de ani. Toate cele 4 persoane sunt internate la Spitalul Judeţean Ploieşti, în secţia de chirurgie plastică”, a transmis, miercuri seară, Ministerul Sănătăţii.

„În urma evaluării medicale s-a constatat că au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă mică, sub 15%”, a mai transmis sursa citată.