Patru persoane au murit şi una a fost rănită în urma unui accident produs luni seară pe DN 6, în afara localităţii Cornea din judeţul Caraş-Severin, în evenimentul rutier fiind implicate două autocamioane şi un autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), citat de Agerpres.

Accident grav în ​​Caraş-SeverinFoto: Facebook / Loga N Yonuț

Trei dintre victime se aflau în autoturism, iar cea de-a patra era pasager în unul dintre camioanele implicate în accident.

Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, accidentul a avut loc după ce un bărbat de 60 de ani, care conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara localităţii Cornea, pe un drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

Autocamionul a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Autoturismul a fost strivit ulterior între autocamion şi un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 50 de ani, care circula din direcţia Orşova spre Caransebeş.

„Din accident a rezultat decesul a patru persoane, trei din autoturism şi un pasager din autocamion, precum şi rănirea conducătorului autocamionului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Cei doi şoferi care au supravieţuit accidentului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Potrivit News.ro, pasagerul din autocamion care a decedat era un băiat de 14 ani. Și în maşina implicată în accident se aflau trei tineri, şoferul având 19 ani. Cu toţii au decedat în urma impactului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul rutier este în continuare restricţionat în zona producerii accidentului, până la finalizarea cercetărilor.