Un accident a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 10.00, în Pasajul Unirii din București, relatează News.ro. Conducătorul unei motociclete, care se deplasa în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit stâlpii care delimitează cele două sensuri de circulaţie. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul motociclistului, a transmis Poliția.

112Foto: Agerpres

În jurul orei 10.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în Pasajul Unirii. Din primele date, conducătorul unei motociclete, care se deplasa în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit stâlpii care delimitează cele două sensuri de circulaţie. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul motociclistului, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Traficul rutier a fost restricţionat în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, a mai transmis Brigada Rutieră.