Poliţiştii din Cluj au demarat o anchetă, vineri seară, după ce au fost sesizaţi că o femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca de o persoană care ulterior a fugit. A fost identificat suspectul, un adolescent de 17 ani, dus la audieri, pentru a se stabili de ce a recurs la acest gest.

HotNews.roFoto: Hotnews

”În jurul orei 18.30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă”, a transmis, vineri seară, IPJ Cluj, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conştientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

”De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.