O femeie din judeţul Constanţa a sunat la Poliţie, afirmând că a găsit un nou-născut în curtea locuinţei sale, iar poliţiştii deplasaţi la faţa locului au descoperit copilul într-o pungă. Anchetatorii au stabilit că femeia respectivă este mama fetiţei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, citat de News.ro, poliţiştii Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinţei sale din comuna Castelu.

“La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precun şi copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiţei nou-născute”, a transmis IPJ Constanţa.

În cauza poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi continuă cercetările pentru a lămuri întreaga situaţie.