Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi, luni, despre producerea unui conflict în parcarea unui centru comercial din Craiova, două persoane fiind agresate din cauza unui loc de parcare, relatează News.ro. Victimele au fost transportate la spital, iar agresorii au fugit cu o maşină, fiind căutaţi.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin apel 112 de o tânără de 21 ani din Craiova despre faptul că, în parcarea unui centru comercial din localitate, două persoane au fost agresate”, a transmis luni seară IPJ Dolj.

Poliţiştii au stabilit că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresaţi de patru persoane, care ulterior comiterii faptei ar fi părăsit locul într-un autoturism, plecând într-o direcţie necunoscută.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Surse din anchetă au precizat că scandalul a pornit de la un loc de parcare.

„La nivelul secţiei a fost constituit un colectiv format din lucrători de investigaţii criminale care efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei şi luării măsurilor care se impun”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.