Un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de procurorii din Bucureşti, fiind suspectat că l-a lovit pe un alt bărbat şi apoi l-a abandonat pe un teren viran. Victima a murit, cadavrul fiind găsit după aproximativ o lună, relatează News.ro.

Persoana retinuta de politieFoto: Facebook / Politia Romana

Potrivit Poliţiei Capitalei, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat, miercuri, de către o structură din cadrul Poliţiei Sector 2, că pe parcursul unor investigaţii cu privire la un bărbat dispărut au fost găsite urme care păreau a fi de sânge. Astfel, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, fiind făcute investigaţii inclusiv la locul indicat.

„Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit cadavrul unui bărbat, care a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urmă cu aproximativ o lună, persoana decedată ar fi avut un conflict cu un cunoscut al său, un bărbat de 53 de ani, iar acesta l-ar fi lovit şi ulterior abandonat pe terenul viran”, a arătat sursa citată.

Suspectul a fost găsit şi audiat, procurorul criminalist dispunând reţinerea sa pentru omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.