O fetiţă în vârstă de 6 ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă seara, iar sora ei în vârstă de 5 ani a fost rănită, după ce un copac a căzut peste cortul în care se aflau, în zona Valea Ilvei, în timpul unei vijelii, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

112Foto: Agerpres

„În această seară, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Deda au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Valea Ilvei, un copac a căzut peste doi copii, unul dintre aceştia fiind în stare de inconştienţă. O echipă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş s-a deplasat la faţa locului, pentru stabilirea situaţiei de fapt. Din primele cercetări, a reieşit că un copac ar fi căzut peste două minore, de 5 şi 6 ani, care se aflau într-un cort, împreună cu familia, pe un teren situat în zona Văii Ilvei. Echipajul medical aflat la faţa locului le-a acordat celor două minore îngrijiri medicale de specialitate, însă, din nefericire, faţă de minora de 6 ani, a fost declarat decesul”, a precizat IPJ Mureş într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a precizat că în urma evenimentului, pe lângă cele două fetiţe, a fost rănită şi o femeie în vârstă de 34 de ani, care a suferit o fractură de umăr.